“aan.ge.naam (bijvoegelijk naamwoord, bijwoord)

1 behaaglijk, prettig: aangename mensen; aangenaam kennis te maken”

Aangenaam is ...

“Aangenaam” is waar het om draait bij Aangenaam; uw verblijf bij ons voelt prettig en welkom, en wij vinden het fijn om u echt goed te leren kennen.

U, uw aanwezigheid, de faciliteiten, de aangeboden zorg, eten, drinken, activiteiten, sport en spel; alles wordt benaderd vanuit de beleving dat het aangenaam moet zijn; dat het goed voelt.

Een tweede aspect aan “Aangenaam” is het om écht kennis te willen maken met u als gast. Door u écht te leren kennen, kunnen wij de zorg voor u, op een zo natuurlijk mogelijke manier in richten en als maatwerk aan bieden. Hiermee bieden wij individuele, op maat gemaakte dagbesteding en dagbehandeling in een niet klinische setting.

Aangenaam draait om vriendschappen maken en behouden!

Het maakt niet uit of u komt voor een preventief bewegingsprogramma, de dagbesteding of de dagbehandeling, alles bevindt zich onder één dak. Mocht u dus vanuit een bewegingsprogramma op termijn gebruik gaan maken van de dagbesteding of dagbehandeling; u hoeft dan geen afscheid te nemen van de bekenden bij Aangenaam; u blijft gezellig in de omgeving en bij de mensen die u kent.