“Ik ben ontzettend trots op alles en iedereen die Aangenaam heeft gemaakt tot wat het nu is, en hoe we de komende jaren zullen ontwikkelen en groeien.”

Over Menno

Ik ben Menno, getrouwd met Sonja en vader van 5 kinderen. Ik ben sinds 1993 actief in de zorg als verpleegkundige in het ziekenhuis, de ouderenzorg en in de thuiszorg. In mijn werk als verpleegkundige ben ik behalve in de zorg, ook werkzaam geweest in het zorg gerelateerde bedrijfsleven. Naast mijn gezin en werk heb ik de studies HBO Healthcare Bedrijfskunde en HBO Health Informatics afgerond. Allemaal erg leuk en ontzettend veel geleerd, maar de directe zorg voor cliënten, die bleef altijd trekken. Zodoende ben ik weer jaren actief als verpleegkundig en ben ik als ZZP’er op veel verschillende plekken werkzaam geweest, heb ik daar met veel plezier gewerkt en heb ik veel ervaring opgedaan.

Al jaren had ik plan om ooit een eigen zorginstelling te starten, een plek waar we los kunnen komen van de reguliere zorg en een unieke plek kunnen creëren voor zorg op maat. Daarmee bedoel ik niet dus niet “zorg op maat” in woorden, maar in daden.

Ik ben ontzettend trots op alles en iedereen die Aangenaam heeft gemaakt tot wat het nu is, en hoe we de komende jaren zullen ontwikkelen en groeien.

Bent u nog niet overtuigd van de informatie op onze website of heeft u vragen, dan spreek ik u graag. Neem gerust contact met mij op.

Graag tot ziens!

Menno Boersma